Primul transfer pregătit de FCSB după remiza cu U Craiova 1948

Primul transfer pregătit de FCSB după remiza cu U Craiova 1948

Gigi Becali a anunțat care e primul transfer pe care FCSB vrea să-l facă după remiza cu U Craiova 1948.

Finanțatorul roș-albaștrilor a anunțat că i-a transmis lui Mihai Stoica să găsească un fundaș dreapta pentru a-l înlocui pe Vali Crețu.

"Crețu ne-a mai curățat în trecut, acum iar ne-a curățat. Am vorbit cu MM să găsim un fundaș dreapta", a spus Becali la Digi Sport.

De asemenea, Becali a criticat și alți jucători pentru prestația din meciul cu U Craiova 1948.

"Oaidă a făcut un fault pe care nu avea voie să-l facă. Dar o să vină Edjouma și o să rezolvăm problemele și la mijloc, că acolo erau cele mai mari. Șut? Nu e normal să primești gol 2 contra 4. Ok, a greșit Crețu, dar cum să iei gol? Ce făcea Șut? Dacă poți numai atât, nu ai cum să joci la FCSB. Vlad și-a dat autogol. El se gândea la altceva, dormea. Are momente de fracțiune de secundă când i se fură atenția. E în nori, e pe undeva", a mai spus Becali.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a terminat la egalitate, scor 2-2, cu U Craiova 1948, într-un meci din etapa a 24-a din Liga 1.

După acest rezultat, FCSB a ratat șansa să se apropie la 6 puncte de CFR Cluj. Echipa roș-albastră este așadar la 8 puncte de primul loc.

Pe FCSB o așteaptă un duel cu Academica Clinceni, programat miercuri. Iulian Cristea nu va putea juca deoarece a fost eliminat în prelungiri.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!