Primul jucător care se poate despărți de FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu

Primul jucător care se poate despărți de FCSB după plecarea lui Edi Iordănescu

Plecarea lui Edi Iordănescu de la FCSB poate aduce consecințe nefaste și asupra lotului pe care îl administrează Gigi Becali la Berceni.

În locul campionului cu CFR Cluj a revenit Toni Petrea pe banca roș-albaștrilor, care are misiunea să reducă handicapul de 8 puncte pe care îl are marea rivală din Ardeal.

Unul dintre favoriții lui Iordănescu, fundașul central Iulian Cristea se va despărţi, cel mai probabil, în iarnă de vicecampioana României. Și aceasta după ce el a fost contestat intens de patronul Gigi Becali înainte de venirea lui Iordănescu.

ADVERTISING

Iar, odată cu schimbarea antrenorului, pe lista neagră, pe lângă Cristea, ar fi intrat și Constantin Budescu, criticat dur de patron după egalul cu Voluntari, scrie Telekomsport.

Cota de piață a lui Cristea în acest moment este de 1,5 milioane de euro, iar impresara acestuia, Anamaria Prodan, anunță că deja fostul jucător de la Gaz Metan are câteva oferte interesante din Italia:

"Nicolae Stanicu, de la Slavia Praga, şi Ianis Stoica, un tânăr care va ajunge la cel mai înalt nivel, mai promiţător ca Dennis Man, sunt pariurile mele. Mai este şi Cristea, de la Steaua (n.r.: FCSB), care a fost deja urmărit de câteva cluburi italiene".

Iulian Cristea 2021 - "Zidul Stelei" - Cele Mai Bune Faze Defensive/Goluri

Pentru FCSB urmează jocul de duminică seara, acasă cu FC Botoșani, ora 20.30, în startul returului sezonului regular din Liga 1.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!