Prima "victimă" de la FCSB după accidentarea lui Pantea: Jucătorul care iese din schemă

Prima "victimă" de la FCSB după accidentarea lui Pantea: Jucătorul care iese din schemă

Accidentarea gravă suferită de Alexandru Pantea face o primă „victimă” în jocul celor de la FCSB.

Roș-albaștrii au rămas doar cu soluții ofensive pentru a acoperi regula U-21, iar Octavian Popescu va fi folosit titular indiferent cum va juca. În cazul în care acesta nu va fi apt, Eduard Radaslavescu, este un alt jucător ofensiv eligibil pe acea poziție.

În aceste condiții, din cele patru locuri din atac, unul este ocupat deja de un jucător eligibil pentru U-21. Acest lucru îl va afecta însă pe Luis Phelipe, iar brazilianul va avea șanse infime să mai fie titular până la finalul campionatului.

ADVERTISING

Asta deoarece jucătorii cu care concurează pentru celelalte trei poziții au un statut complet diferit. În banda stângă, unde a mai jucat la Poli Iași, este Florinel Coman, care a dat 10 goluri și 8 pase decisive în acest sezon.

Pe dreapta se află Alexandru Băluță, jucător cu o mare influență în jocul roș-albaștrilor, aflat în creștere de formă. Băluță are 3 goluri și 3 pase decisive, iar Becali a anunțat că echipa de start de la FCSB începe cu el.

În spatele atacantului se află Darius Olaru, golgheterul echipei, cu 14 reușite. În aceste condiții, Luis Phelipe, jucător fără gol sau assist în cele 4 meciuri disputate, se va întâlni tot mai rar cu postul de titular.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇