Prima reacție a lui Deian Sorescu după primul meci în tricoul lui FCSB

Prima reacție a lui Deian Sorescu după primul meci în tricoul lui FCSB

FCSB a pierdut cu cei de la Pogoń Szczecin, scor 0-2, iar acest meci a însemnat în Turcia și debutul lui Deian Sorescu pentru formația roș-albastră.

A fost un meci bun făcut de fundașul naționalei, ex-dinamovist, chiar dacă slab per total făcut de FCSB, care a fost net dominată de polonezi în ultima jumătate de oră.

„Mă scuzaţi dacă vorbesc mai greu, dar sunt foarte foarte obosit. A fost bine, sunt fericit în primul rând că am ieşit de pe teren sănătos. Dacă eram mai atenţi putea să fie altul rezultatul. Dar este un meci amical, de pregătire, şi trebuie să luăm lucrurile bune şi să mergem înainte.

ADVERTISING

Nu a fost greu să iau decizia de a semna cu FCSB. Au fost mai grele momentele de dinainte, dar mă bucur că acum sunt la o echipă la care am posibilitatea să joc şi să lupt pentru postul de titular şi să rămân în vizorul echipei naţionale”, puncta Sorescu după partidă, conform Antena Sport.

El este împrumutat până în vară la FCSB, de către Rakow din Polonia, iar dacă gruparea lui Gigi Becali va dori să îl cumpere, va trebui să achite suma de 150.000 de euro.

La întrebarea „Erai stelist de mic?” răspunsul lui Sorescu a fost următorul: „Nu, nu am ţinut cu nicio echipă de mic, să spun sincer. Nu am avut o favorită ca şi alţi copii. Dar acele poze au apărut şi în perioada în care am fost la Dinamo… era atunci un trial pentru echipa naţională de juniori şi venise echipa mare a Stelei. Clar, orice copil care vede echipa mare a Stelei, plus fiind şi prieten cu Latovlevici… din aceeaşi zonă… oraş, sat… am vrut să fac poză cu toată lumea. Nu a fost nimic intenţionat”.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!