Primă ofertă făcută de Gigi Becali pentru vedeta celor de la UTA Arad - presă

Primă ofertă făcută de Gigi Becali pentru vedeta celor de la UTA Arad - presă

FCSB și-a propus ca prioritate zero în această iarnă aducerea lui David Miculescu de la UTA Arad, astfel că deja patronul Gigi Becali s-a mișcat rapid și a înaintat arădenilor o primă ofertă.

Clubul roș-albastru continuă încercarea de a aduce în Berceni cei mai interesanți tineri din Liga 1. Iar Miculescu este clar o miză pentru FCSB. Gigi Becali vrea să îl transfere și a făcut deja o ofertă de 500.000 de euro celor de la UTA, pentru atacantul de 20 de ani, după cum scrie cotidianul Fanatik.

Miculescu este de altfel o țintă mai veche a celor de la FCSB, după ce el a fost promovat la prima echipă a celor de la UTA din sezonul 2018/2019.

ADVERTISING

Cei de la UTA au anunțat în timp că transferul lui Miculescu nu se poate face sub suma de 1 milion de euro.

“2001, unul dintre liderii generației, el și Cristian Dumitru, jucător interesant, fizic chiar interesant, genul Milinkovic-Savic. Probleme mari a avut în Liga 1, acum a început să joace mai bine. Dacă am vrea să-l achiziționăm de la UTA, ar vrea 1 milion UTA, cred eu”, spunea Mihai Stoica, managerul sportiv al lui FCSB, despre Miculescu, acum câțiva ani, pe o rețea de socializare.

Tânărul jucător are o cotă de piață în prezent de 400.000 de euro.

ADVERTISING

Tot pentru această iarnă, FCSB s-a interesat și de mijlocașul defensiv Nicolae Păun, de la Sepsi OSK.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!