Prima decizie luată la Rapid după eșecul cu U Cluj: Anunțul lui Dan Șucu

Prima decizie luată la Rapid după eșecul cu U Cluj: Anunțul lui Dan Șucu

Patronul formației Rapid, Dan Șucu, a anunțat prima decizie pe care a luat-o după înfrângerea cu U Cluj, scor 2-3.

Acționarul giuleștenilor a menționat că Rapid va face transferuri masive în iarnă, după ce mai mulți jucători nu au confirmat.

"Acest rezultat ne-a întărit și mai tare convingerea, mie și colegilor mei, că trebuie să întârim lotul. Am auzit foarte multe voci în ultimul timp, că avem lot, că nu ar mai trebui aduși jucători, dar eu împreună cu Victor și cu Daniel în ultimele săptămâni doar asta am discutat, aș putea spune în ultimele luni.

ADVERTISING

Cum să facem să întărim lotul. S-a văzut din păcate că avem un lot bun, dar mai e nevoie de câțiva jucători pentru a ne îndeplini obiectivul, pentru a ne bate la primele trei locuri, dacă se poate să câștigăm titlul și să aducem în vitrină Cupa României, care e un obiectiv major”, a spus Șucu pentru Fanatik Superliga.

El a precizat că Rapid a demarat deja negocierile cu 6-7 jucători, toți din străinătate.

”În momentul de față suntem în negocieri cu 6-7 jucători, nu este vorba despre niciun român. Sunt fotbaliști de nivel internațional, fotbaliști care au jucat sau joacă la echipele lor naționale, vrem să întărim lotul mai ales în atac și în linia de mijloc. E clar că trebuie jucători pe toate compartimentele, trebuie să fim puternici din apărare și până acolo când ne creăm ocazii pentru a marca cât mai multe goluri, pentru a nu se mai întâmpla ce s-a întâmplat în partida cu Universitatea Cluj.

ADVERTISING

Negocierile sunt puternice în momentul de față, vrem să aducem jucători, vă promit că vor veni fotbaliști numai de valoare, care să ne ajute să ne batem pentru câștigarea titlului. Nu mă întrebați nume, nu eu mă ocup de partea tehnică, dar știu că sunt jucători valoroși cu care se discută și promit că vor fi surprize plăcute. Referitor la jucători, la fotbaliști, se simt absențele, o absență importantă care a contat a fost cea a lui Oaidă, jucător care dădea mare echilibru la centru terenului”, a completat patronul Rapidului.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇