Prima ceartă intre Gigi Becali și Edi Iordănescu: "La iarnă îmi fac bagajele și plec" - surse

Prima ceartă intre Gigi Becali și Edi Iordănescu: "La iarnă îmi fac bagajele și plec" - surse

FCSB a câștigat ultimele trei meciuri din Liga 1, dar apele sunt departe de a fi liniștite în tabăra vicecampioanei României.

Gigi Becali ar fi nemulțumit de jocul echipei și chiar i-ar fi transmis asta lui Edi Iordănescu, care l-a amenințat că va pleca de la echipă în iarnă, dezvăluie Fanatik.

"Eu vreau spectacol, nu-mi place jocul ăsta! Eu nu vreau să câștigăm meciurile așa. Vreau goluri, faze de poartă, spectacol", i-ar fi spus Becali lui Edi Iordănescu.

În replică, antrenorul l-a amenințat pe finanțator cu demisia: "Dacă nu-ți convine cum joacă FCSB, dacă nu-ți convine să jucăm uneori mai slab, dar să câștigăm, atunci la iarnă eu îmi fac bagajele și plec".

ADVERTISING

"Trebuie să recuperăm diferența față de CFR, chiar dacă nu facem spectacol în fiecare meci. O să vină și vremea când putem face și show, revin și Tănase, și Tavi Popescu, și Coman și atunci se schimbă situația. Acum cel mai important e să câștigăm meci de meci", a mai spus Edi Iordănescu, potrivit sursei citate.

Un alt motiv de nemulțumire pentru Gigi Becali este folosirea ca titular a lui Iulian Cristea, un jucător apreciat de Edi Iordănescu, dar pe care finanțatorul "roș-albaștrilor" l-ar vrea plecat de la echipă.

ADVERTISING

De la sosirea lui Edi Iordănescu, FCSB a înregistrat patru victorii, o remiză și o înfrângere.

În contractul semnat de tehnicianul în vârstă de 43 de ani cu FCSB există și o clauză prin care Gigi Becali nu are voie să se implice la echipă.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇