Președintele lui CFR Cluj anunță un nou transfer: "Au existat niște impedimente"

Președintele lui CFR Cluj anunță un nou transfer: "Au existat niște impedimente"

CFR Cluj a confirmat, prin vocea președintelui echipei – Cristian Balaj, că a ajuns la o înțelegere cu fundașul dreapta Christopher Braun, intrat în ultimele șase luni de contract cu FC Botoșani.

Apărătorul în vârstă de 30 de ani va ajunge la Cluj-Napoca în vară.

"Am procedat și corect, și moral față de Botoșani. Am fi putut să semnăm cu jucătorul după meci, la 2-3-4 zile, era tot corect și regulamentar, dar era imoral față de Botoșani să facem chestiunea asta. Așa am decis să anunțăm clubul, l-am informat pe Valeriu Iftime de faptul că jucătorul a semnat ieri", a confirmat Cristian Balaj pentru Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

"Au existat niște impedimente, n-am putut semna mai repede. N-ar fi fost corect să anunțăm după meci. L-am informat pe Iftime seara trecută, printr-un mesaj, a răspuns că nu are ce să-mi reproșeze. Așa am acționat și cu Roger, de la UTA, am anunțat imediat clubul respectiv", a adăugat acesta.

Christopher Braun este cotat la 700.000 de euro de site-ul transfermarkt.com și evoluează la FC Botoșani din luna octombrie a anului 2020.

Jucătorul născut in Germania a disputat 23 de meciuri în acest sezon pentru moldoveni, reușind un gol și trei pase decisive.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇