Presa scoțiană sare în apărarea lui Ianis Hagi: ”L-a atacat chiar și propriul său antrenor”

Presa scoțiană sare în apărarea lui Ianis Hagi: ”L-a atacat chiar și propriul său antrenor”

Ianis Hagi nu se află într-o formă deosebită de joc la Deportivo Alaves, formație unde a fost împrumutat teoretic până în vară de gruparea Glasgow Rangers.

Tehnicianul Luis Garcia l-a criticat destul de dur pe român după eșecul de joi seara cu Real Madrid, scor 0-1 pe stadionul din Vitoria: „A fost un meci pentru ca Hagi să facă un pas înainte și n-a profitat. Îl vom ajuta însă și trebuie să-l recuperăm, iar eu îl voi sprijini”. Și presa bască l-a pus la punct pe românul de 25 de ani, însă jurnaliștii scoțieni de la Daily Record au ales să îl apere.

ADVERTISING

„Ianis a fost lovit brutal de propriul antrenor de la Alaves, în timp ce este în continuare departe de Rangers”, scrie Daily Record.

Internaționalul român a fost împrumutat de scoțieni până în vară la Alaves, acolo unde a marcat în această stagiune doar 2 goluri, ambele în Cupa Spaniei, la un 10-0 cu modesta Deportivo Murcia. El are în total 16 jocuri bifate la trupa alb-albastră.

”Intrarea lui Hagi a dus la o dezamăgire majoră. A fost ales să înlocuiască munca neîncetată a lui Guridi, însă prestația lui nu s-a ridicat la înălțimea unei întâlniri cu Real Madrid. Nu a fost capabil să muște în ultima treime și a ratat încă o ocazie să convingă pentru a pătrunde în primul 11”, a scris Noticias de Alava, după meciul Deportivo - Real 0-1 de joi seara.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!