Presa scoțiană anunță că Rangers i-a găsit un înlocuitor din vară lui Ianis Hagi

Presa scoțiană anunță că Rangers i-a găsit un înlocuitor din vară lui Ianis Hagi

Ianis Hagi ar trebui să se reîntoarcă din vară la Glasgow Rangers, grupare de care aparține, după ce împrumutul actual la echipa spaniolă Deportivo Alaves Vitoria va expira la finele actualei stagiuni.

Presa scoțiană scrie în acest week-end că Rangers, fosta campioană a Scoției, se interesează de transferul unui mijlocaș ofensiv care să îi ia locul lui Hagi, având în vedere că se tot scrie de ceva vreme că nici Rangers nu se va mai baza pe român din vară.

Ianis Hagi ar putea să-și piardă locul de titular, chiar și după revenirea la Rangers, clubul de care aparține. Cei de la Rangers sunt pregătiți să aducă doi jucători de la Rapid Viena pentru sezonul viitor, unul dintre ei fiind un mijlocaș ofensiv de profilul lui Ianis, scrie Ibrox Noise.

ADVERTISING

E vorba de austriacul de 23 de ani Matthias Seidl, titular de drept la Rapid, cu 15 contribuții decisive în acest sezon pentru vienezi, 9 goluri și 6 pase de gol. Despre Ianis Hagi, cei de la sursa citată mai sus au avut un singur cuvânt de notat: "surplus", așadar soarta sa pare pecetluită.

Rămâne de văzut și care va fi decizia lui Edi Iordănescu, selecționerul naționalei României, în ce privește o eventuală convocare a lui Ianis la EURO 2024.

D.A.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!