Presa internațională, despre revenirea Simonei Halep în circuitul WTA

Presa internațională, despre revenirea Simonei Halep în circuitul WTA

Anunțul Simonei Halep despre o posibilă revenire în circuitul WTA la începutul lunii viitoare, la turneul de la Palermo, nu a trecut neobservat.

Turneul de la Palermo, dotat cu premii în valoare totală de 275.000 de dolari, este primul programat în circuitul WTA de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

„Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA vrea să revină pe teren la turneul de la Palermo și lasă ușa deschisă și pentru o participare la US Open”, notează cotidianul italian Tuttosport.

Publicația franceză L’Equipe scrie că „turneul de la Palermo ar fi primul pentru Halep de la întreruperea circuitului WTA. În ceea ce privește US Open-ul, românca are timp până la jumătatea acestei luni pentru a se decide dacă va participa sau nu”.

Simona Halep a anunțat, duminică, la sosirea pe Aeroportul Internațional din Cluj, că speră să poată lua parte la turneul de la Palermo.

„E greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă de coronavirus, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu PalermoSimona HalepE greu fără turnee, simt lipsa lor, sper ca în curând să putem călători în linişte şi fără teamă de coronavirus, pentru că este un pic îngrijorător. Nu am luat încă o decizie clară, dar eu sper să încep cu Palermo”

Simona Halep

3-9 august e perioada în care se va desfășura turneul de la Palermo.