Presa internațională, despre intenția Simonei Halep de a boicota US Open

Presa internațională, despre intenția Simonei Halep de a boicota US Open

Presa internațională a comentat intenția Simonei Halep de a boicota ediția din acest an de la US Open, fiind nemulțumită de condițiile stabilite de organizatori.

SpotMedia.ro iți prezintă astfel principalele comentarii apărute în presa internațională:

Tennis Tonic: Simona Halep și-a exprimat recent îndoielile cu privire la participarea la US Open în condițiile actuale. În cele din urmă s-a confirmat că nu va concura în afara Europei și va sări peste Grand Slam-ul american. Absența de la US Open pare să aibă sens deoarece ocupanta locului 2 WTA nu a avut prea mult succes acolo recent. Ea a câștigat doar un meci în ultimii trei ani la Flushing Meadows. Decizia Simonei confirmă și că ea va fi concentrată pe sezonul de zgură, care ar trebui să înceapă la începutul lunii septembrie.

ADVERTISING

La Liberte: Simona Halpe nu va participa la US Open 2020. Românca va face însă o excepție, cu Turneul Campioanelor de la Shenzhen. În orice caz, ea nu va călători la Washington, Cincinnati, New York, Beijing și Wuhan.

Vavel: Ocupanta locului 2 WTA și campioana de la Wimbledon nu vrea să-și asume riscuri cât timp pandemia de coronavirus este încă prezentă și continuă să se răspândească în lume. Din acest motiv, preferă să joace doar în Europa.

Essentially Sports: Într-o nouă lovitură pentru US Open, Simona Halep a decis că nu va participa la Grand Slam. De fapt, nu va participa la niciun turneu în afara Europei. Este vorba de SUA și China, două țări devastate de pandemia de coronavirus. Nu mai e nevoie să spunem că va fi o pierdere imensă pentru organizatori.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Conform regulilor stabilite de organizatori, jucătorii vor fi obligați să ajungă la turneu cu 2 săptămâni înainte și să stea în carantină. Apoi, pe toată durata turneului, ei nu vor avea voie să iasă din hotel. În plus, sportivii nu vor mai putea veni cu staff-uri numeroase, ci doar cu o persoană.

US Open 2020 este programat între 31 august și 13 septembrie, iar organizatorii au anunțat că nu vor permite accesul spectatorilor în tribune.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!