Presa internațională, despre audierea Simonei Halep: "Este esențială pentru a-și dovedi nevinovăția"

Presa internațională, despre audierea Simonei Halep: "Este esențială pentru a-și dovedi nevinovăția"

Simona Halep va fi audiată la finalul lunii februarie, în încercarea de a demonstra că este nevinovată în cazul de dopaj.

Iar jurnaliștii de la TennisUpToDate notează că această audiere este esențială deoarece poate întoarce totul în favoarea sportivei noastre.

"Simona Halep va avea o audiere la sfârșitul lunii februarie pentru a încerca să-și demonstreze nevinovăția. Lumea tenisului a fost șocată să audă că Simona Halep a fost testată cu o substanță interzisă după eliminarea de la US Open. Și al doilea eșantion a conținut aceeași substanță interzisă. Ea și-a proclamat nevinovăția și a început o luptă pentru a dovedi acest lucru, cu o audiere esențială care va avea loc", a scris TennisUpToDate.

ADVERTISING

Amintim că Simona Halep a fost suspendată provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului, după ce a fost depistată cu o substanță interzisă la ediția US Open din 2022.

Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) a anunțat că Simona Halep a fost depistată pozitiv la roxadustat, o substanță aflată pe lista interzisă a Agenției Mondiale Antidoping (WADA) din 2022.

În consecință, Simona a fost suspendată provizoriu și nu va putea să concureze sau să participe la niciun eveniment de tenis organizat de WTA sau ITF.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!