Presa din Turcia îl vede pe Moruțan un jucător esențial pentru Galatasaray în derbiul cu Beșiktaș

Presa din Turcia îl vede pe Moruțan un jucător esențial pentru Galatasaray în derbiul cu Beșiktaș

Galatasaray se pregătește de un mare derbi cu Beșiktaș în campionatul turc de fotbal, iar numele lui Olimpiu Moruțan este pe buzele tuturor înaintea unui meci cu o mare încărcătură și tensiune.

Olimpiu Moruțan (22 de ani) și Kerem Akturkoglu (23 de ani) sunt considerate marile speranțe ale lui Galata și oamenii cheie pentru rezolvarea partidei cu campioana Beșiktaș.

Presa turcă susține că Moruțan va fi titular luni seara de la ora 20, alături de Kerem Akturkoglu, cei care au adus triumful Galatei cu Lokomotiv Moscova, în jocul de joi din Europa League.

În plus, prin pasa de gol oferită de fostul jucător de la FCSB în meciul de joi lui Akturkoglu, Moruțan a devenit primul jucător de la Galatasaray care dă o pasă decisivă într-un meci european, fiind introdus în ultimul sfert de oră, după Nordin Amrabat, care a oferit un assist la un meci cu Real Madrid din 2013, așa cum scrie Opta.

Fanii Cim Bom sunt în extaz oricum după evoluțiile românului, oferind mai multe mesaje de susținere pentru ex-jucătorul lui Botoșani, după partida din Rusia: „Olimpiu Moruțan, Messi al Carpaților” sau „A schimbat jocul de când a intrat. Moruțan este idolul meu!”.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!