Presa din Spania anunță o destinație surpriză pentru Cristiano Ronaldo

Presa din Spania anunță o destinație surpriză pentru Cristiano Ronaldo

Starul portughez Cristiano Ronaldo, care tocmai şi-a reziliat contractul cu Manchester United, ar putea rămâne în Orientul Mijlociu după Cupa Mondială de fotbal din Qatar, la care participă în prezent cu selecţionata ţării sale, informează presa spaniolă.

În vârstă de 37 de ani, Ronaldo ar fi dorit să revină la Real Madrid după despărţirea de United, în condiţiile în care campioana en titre a Spaniei caută un înlocuitor pentru francezul Karim Benzema (accidentat). Această variantă nu este însă posibilă, deoarece „clubul blanco nu vede clar rolul pe care portughezul l-ar avea în echipă şi nu vede nici sensul sportiv al întoarcerii sale” pe Santiago Bernabeu, scrie cotidianul catalan Sport.

ADVERTISING

Cea mai posibilă destinaţie a atacantului lusitan pare să fie în acest moment Arabia Saudită, unde este dorit de clubul Al-Nassr, conform ziarului madrilen Marca, care reaminteşte că, în vara trecută, Cristiano Ronaldo "a primit numeroase oferte" din această ţară arabă. Cea mai importantă dintre aceste oferte a fost un contract pe doi ani, în valoare totală de 242 de milioane de euro, pe care "portughezul a respins-o, în ideea de a continua să lupte pentru titluri importante şi de a-şi creşte datele şi cifrele în Liga Campionilor, lucru pe care nici Manchester United nu i l-a putut oferi".

ADVERTISING

Cristiano Ronaldo pare acum decis să dea curs oferite din Arabia Saudită, în condiţiile în care niciunul dintre granzii Europei nu mai pare interesat în acest moment de golgheterul all time la Ligii Campionilor, în principal din cauza costurilor ridicate pe care le implică prezenţa sa, atât pe plan sportiv, cât şi al convieţuirii în vestiar.

"Proprietarul lui Al-Nassr, prinţul Faisal Bin Turki, caută să dea o lovitură de efect, iar rolul lui Cristiano Ronaldo ar fi să pună echipa şi competiţia pe hartă. Propunerea este foarte apropiată de cea primită vara trecută", iar portughezul "pare hotărât să facă pasul" de această dată, mai scrie publicaţia madrilenă.

ADVERTISING

Ronaldo, cel mai bun marcator al unei echipe naţionale, cu 117 goluri înscrise în 191 de selecţii, se pregăteşte să ia parte la cea de-a cincea Cupă Mondială din cariera sa. Portugalia va debuta în competiţie joi, când va înfrunta Ghana într-un meci din Grupa H.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!