Presa din Scoția face dezvăluiri despre transferul lui Ianis Hagi: "S-a întors împotriva lui"

Presa din Scoția face dezvăluiri despre transferul lui Ianis Hagi: "S-a întors împotriva lui"

Presa din Scoția a făcut dezvăluiri despre transferul lui Ianis Hagi (25 de ani).

Plecat sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, în Spania, Ianis Hagi este cerut înapoi la Rangers în perioada de transferuri din ianuarie. Decizia îi va aparține noului antrenor, Philippe Clement, care l-a înlocuit pe Michael Beale, cel despre care presa din Scoația scrie că decizia de a-l lăsa pe Hagi Jr. să plece „s-a întors împotriva lui”.

Scoțienii menționează faptul că nu există clauză de cumpărare definitivă în contractul semnat de Rangers și Deportivo Alaves pentru împrumutul lui Ianis Hagi în Spania.

ADVERTISING

"A existat un moment în timpul sezonului unde Rangers ar fi putut să folosească creativitatea lui Ianis Hagi. Plecarea lui nu a fost un beneficiu pentru nimeni din Glasgow. Decizia lui Michael Beale de a-l lăsa pe Hagi să plece s-a întors împotriva lui, iar acum mulți se întreabă dacă Phlippe Clement îl poate aduce pe român înapoi la Glasgow în ianuarie.

În acest moment nu există opțiune de cumpărare în contractul de împrumut cu Alaves, iar clubul are o "carte" puternică în mână prin faptul că Ianis Hagi a semnat prelungirea contractului sezonul trecut. Totuși, Ianis Hagi va avea nevoie de asigurări că o să aibă parte de minute, iar prin plecarea lui Michael Beale i s-a ivit o oportunitate", scriu scoțienii de la rangersnews.uk.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!