Presa din Scoția dezvăluie neînțelegerile care pot duce la transferul lui Ianis Hagi: S-a întâmplat la fel și în 2004

Presa din Scoția dezvăluie neînțelegerile care pot duce la transferul lui Ianis Hagi: S-a întâmplat la fel și în 2004

Presa din Scoția scrie că Ianis Hagi s-ar putea transfera în această vară de la Rangers din cauza neînțelegerilor cu conducerea clubului.

Ianis își dorește să reprezinte România la Jocurile Olimpice, dar Rangers nu îl lasă, având în vedere că această competiție nu face parte din calendarul FIFA și în acel moment au loc meciurile din preliminariile Ligii Campionilor.

Jurnaliștii de la Rangers News scriu că din acest motiv Ianis ar putea să schimbe echipa în această vară. Ei amintesc de un episod similar petrecut în 2004, când căpitanul de atunci al echipei s-a transferat deoarece conducerea nu l-a lașat la Jocurile Olimpice.

ADVERTISING

"Starul lui Rangers Ianis Hagi este clar și spune că vrea meargă la Jocurile Olimpice, iar astfel s-a ajuns la o dilemă similară cu o situație care a dus la sfârșitul unei legende pe Ibrox. Ianis este disponibil pentru naționala olimpică a României, dar Rangers îl poate împiedica să meargă. Având în vedere că prezența la turneu va interfera cu meciurile lui Rangers din preliminariile Champions League, Rangers are toate motivele să-l păstreze pe Hagi. Dar băiatul ar vrea să meargă în Japonia.

În 2004, căpitanul de pe Ibrox și internaționalul australian Craig Moore a fost ales în echipa sa. Rangers nu și-a dorit să-l lase și a rezultat o bătălie ce a dus la punerea sa pe lista de transferuri și la rămânerea jucătorului fără banderola de căpitan, înainte ca el să se transfere la M'Gladbach. Hagi este una dintre cele mai influente figuri din fotbalul românesc și absența sa din echipă, combinată cu ambițiile jucătorului, ar putea produce tensiuni", a scris sursa citată.

ADVERTISING

Scoțienii scriu că Lazio sta deja la pândă și e gata să facă o ofertă de 9 milioane de lire sterline.

Sevilla și RB Leipzig sunt alte echipe aflate pe urmele lui Ianis Hagi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇