Presa din Scoția dezvăluie adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a plecat de la Rangers

Presa din Scoția dezvăluie adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a plecat de la Rangers

Plecarea lui Ianis Hagi (24 de ani) de la Rangers în care ecouri în presa din Scoția.

Împrumutat la Deportivo Alaves, în Spania, Ianis Hagi a debutat ca titular la echipa spaniolă, dar nu a impresionat.

Scoțienii au scos la iveală adevăratul motiv pentru care Ianis Hagi a fost împrumutat. Se pare că faptul că românul s-a plâns public de faptul că joacă puțin l-a supărat pe antrenorul Michael Beale, care și-a dat acordul pentru plecarea sa.

”Un astfel de nume care s-a hotărât să plece de la Ibrox este românul Ianis Hagi, care a fost împrumutat la Alaves în La Liga, după ce aripa şi-a vărsat frustrările în privinţa lipsei de timp de joc sub Michael Beale, în urma unei confruntări din Cupa Ligii cu Morton.

ADVERTISING

Hagi a urmărit cum londonezul i-a recrutat pe Abdallah Sima, Sam Lammers şi Cyriel Dessers în compartimentul ofensiv. Dar se pare că jucătorul de 24 de ani nu are tocmai o perioadă de benefică după ce a debutat împotriva lui Athletic Bilbao.

Are talent şi calitate. El poate aduce încredere şi bucurie. Dar a fost puţin pierdut şi nu l-a putut găsi pe (atacantul) Kike Garcia în atac. A început efervescent, dar prestaţia sa a scăzut şi a sfârşit prin a fi înlocuit", au scris cei de la Daily Record.

De la transferul în Spania, la Alaves, Ianis Hagi a jucat 95 de minute în trei partide, fără să marcheze sau să ofere pase de gol.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!