Presa din Portugalia, anunț despre transferul lui Octavian Popescu

Presa din Portugalia, anunț despre transferul lui Octavian Popescu

Presa din Portugalia l-a trecut pe Octavian Popescu (20 de ani), fotbalistul FCSB, pe lista de transferuri a lui FC Porto.

„Perla” FCSB, Octavian Popescu, a fost inclus de presa portugheză într-o listă cu jucători de viitor care ar putea ajunge la FC Porto, câștigătoarea Ligii Campionilor în 2004.

Site-ul bolanarede.pt l-a inclus pe Octavian Popescu pe o listă cu alți zece jucători de viitor, posibile soluții pentru "Dragoni".

„Românul are 20 de ani şi este deja o certitudine în flancul stâng al celor de la Steaua București. El se află deja la al treilea sezon petrecut la nivel de seniori, reușind chiar să bifeze și selecții la echipa națională a României.

ADVERTISING

Se remarcă prin calitatea tehnică în situații unu contra unu, dar şi la capitolul pase de gol, uneori fiind distribuit jucat pe poziția de coordonator de joc.

În ciuda faptului că joacă pe stânga, ştie să folosească şi piciorul stâng, chiar dacă este dreptaci, ceea ce poate deruta apărătorii.

Popescu poate acţiona ca un element care poate dezechilibra apărarea adversă, ceea ce lui Porto i-a lipsit uneori în acest sezon. Jucătorul crescut la clubul la care joacă poate să marcheze şi să ofere pase decisive, dar şi să bată fazele fixe, în special cornere”, scriu portughezii

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Elijah Caprile (Bari), Bruno Langa (Desportivo de Chaves), Ibrahim Bamba (Vitoria Sport Clube), Adam Nagalo (Nordsjelland), Omar Campos (Santos), Zaydou Youssouf (Famalicao), Ivan Jamie (Malaga), Martim Neto (Benfica), Kobamelo Kodisang (Moreirense) și Andre Clovis (Academica de Viseu) sunt celelalte nume de pe lista lui Porto.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!