Presa din Italia, îngrijorată după ultima decizie luată de Simona Halep

Presa din Italia, îngrijorată după ultima decizie luată de Simona Halep

Presa din Italia scrie despre decizia Simonei Halep de a participa la confruntarea din Fed Cup.

Simona a anunțat recent că va lua parte la partida cu Italia, spre dezamăgirea jurnaliștilor peninsulari de la Tennis Italiano, care consideră că șansele lor au scăzut.

"Simona Halep schimbă strategia și anunță surprinzător prezența la partida dintre Italia și România. Românca s-a răzgândit și va fi disponibilă pentru căpitanul nejucător Monica Niculescu. După această știre, că gazdele vor putea conta pe cea mai bună jucătoare, șansele echipei conduse de Tathiana Garbin scad considerabil", a scris sursa citată.

ADVERTISING

La începutul anului, Simona a anunțat că nu va juca în acest an în Fed Cup, dar perioada de inactivitate a făcut-o să se răzgândească.

„O să încep cu cu partea în care am declarat anul trecut în decembrie că nu o să joc Fed Cup, că am turneu săptămână de săptămână și aș fi vrut să fiu cât se poate de fresh la Jocurile Olimpice. Dar, nejucând luna aceasta deloc, am avut timp să mă odihnesc, să mă recuperez și vreau să spun că o să joc Fed Cup”, a anunțat Simona în cadrul emisiunii Așii Tenisului de la Digi Sport.

ADVERTISING

„Mereu am jucat cu sufletul, accidentată, neaccidentată, am jucat. Mă bucur că am șansa să joc din nou, sunt foarte bine să merg acolo și să câștig niște puncte pentru România. Mereu a fost o emoție diferită când am jucat Fed Cup. E diferit, foarte diferit. Și Grand Slam să joci, finală, semifinală, ai emoții, dar la FED Cup e cu totul altceva. Îți dorești să câștigi pentru țara ta, pentru echipă”, a adăugat Simona.

România va întâlni Italia în barajul de menținere în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup.

ADVERTISING

Întâlnirea va avea loc pe 16 și 17 aprilie, la Cluj-Napoca.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!