Presa din Italia, în alertă în cazul lui Dennis Man: Presiune pe conducerea clubului

Presa din Italia, în alertă în cazul lui Dennis Man: Presiune pe conducerea clubului

Jurnaliștii italieni pun presiune pe conducerea clubului Parma după ce Dennis Man a ajuns într-un moment excelent.

Publicația Parma Live a analizat situația fotbalistului român și amintește că acesta mai are contract până în 2025. Italienii consideră că ar fi o adevărată rușine ca Man să fie pierdut de Parma.

"Cu toate acestea, acest moment magic va declanșa inevitabil interesul pe piață din partea altor echipe, din Italia și din străinătate. Dacă, pe de o parte, Parma nu intenționează absolut să-l vândă pe Man, trebuie amintit că angajamentul internaționalul român va expira în iunie 2025. Mai este mai mult de un an și jumătate, acest lucru este clar, dar este rezonabil să ne gândim că Parma poate și vrea să joace în avans: altfel vara viitoare s-ar putea dovedi a fi foarte fierbinte pentru Man, cu doar un an până la expirarea contractului.

ADVERTISING

Pe scurt, ni se pare că este momentul perfect să mă gândesc la o reînnoire a contractului atacantului, care în următoarele luni ar putea deveni jucătorul român cu cele mai multe goluri din istoria Parmei, în condițiile în care Adrian Mutu are acum doar 4 goluri avans. Important este să nu riști să pierzi un astfel de atu. Ar fi o adevărată rușine, se bucură din plin de cel mai bun moment al său de când joacă în Italia", a scris Parma Live.

În acest sezon, Dennis Man a marcat 5 goluri și a dat o pasă decisivă în cele 8 meciuri disputate în Serie B.

ADVERTISING

Fotbalistul român mai are încă 2 goluri marcate în Cupa Italiei.

Dennis Man a fost transferat de Parma la începutul lui 2021 cu 11 milioane de euro de la FCSB.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇