Presa din Italia, anunț despre transferul lui Simone Scuffet: O nouă echipă a intrat pe fir

Presa din Italia, anunț despre transferul lui Simone Scuffet: O nouă echipă a intrat pe fir

Presa din Italia face un nou anunț despre transferul lui Simone Scuffet (27 de ani), portarul de la CFR Cluj.

Simone Scuffet este la mare căutare printre echipele din Italia. Portarul care a plecat cu eticheta de jucător de viitor în Italia poate reveni în țara natală în această vară.

După interesul celor de la Empoli și Spezia, presa din Italia anunță o nouă echipă interesată de transferul lui Simone Scuffet. Este vorba despre Cagliari, nou promovată în Serie A cu experimentatul Claudio Ranieri pe banca tehnică.

ADVERTISING

Cagliari l-a vrut pe Ciprian Tătărușanu, veteranul plecat de la AC Milan, dar s-a reorientat.

"Ideea inițială este să-i ofere încredere lui Boris Radunovic, însă va exista și transferul unui al doilea portar, care de asemenea poate fi titular în timpul sezonului. Numele asociat cu Cagliari a fost cel al lui experimentatului Ciprian Tătărușanu, însă șefii clubului ar prefera un jucător sub 30 de ani.

Din acest puncte de vedere, noul profil la care se uită echipa este cel al lui Simone Scuffet. Fostul jucător de la Udinese vine după un sezon excelent în România, la Cluj, jucător care are aprecia o întoarcere în țara natală", scrie site-ul sosfanta.calciomercato.com, care citează Gazetta dello Sport.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!