Presa din Elveția a răbufnit după meciul de la Cluj: "Dragă UEFA, asta e o prostie"

Presa din Elveția a răbufnit după meciul de la Cluj: "Dragă UEFA, asta e o prostie"

CFR Cluj și Young Boys Berna au încheiat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, dar jurnaliștii elvețieni sunt revoltați.

Aceștia consideră că Young Boys Berna a fost dezavantajată de arbitraj, susținând că golul campioanei României trebuie anulat pe motiv de offside.

UEFA este pusă și ea la zid din cauza absenței VAR-ului la meciurile din turul trei preliminar al celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

"1-1 la Cluj, un rezultat care nu e rău la prima vedere. Dar la o a doua privire observăm că golul românilor a fost neregulamentar, iar Young Boys a jucat mult mai bine", notează cotidianul elvețian Blick.

ADVERTISING

"YB a trebuit să lupte pentru acest 1-1, după ce totul a început rău în ținutul lui Dracula. La doar trei minute de la startul meciului, Manea, aflat clar în offside, a deschis scorul, o decizie care ar fi fost corectată dacă ar fi existat VAR. De ce pentru numele lui Dumnezeu nu există VAR în turul trei preliminar al Ligii Campionilor? Dragă UEFA, asta e o prostie. Torni milioane de euro, dar lași această ploaie de milioane să fie arbitrară, din cauza lipsei VAR", continuă sursa citată.

Aseară, la Cluj-Napoca, Manea a deschis scorul în minutul 4 pentru CFR Cluj, în timp ce elvețienii au egalat prin Sierro, în minutul 90+3.

ADVERTISING

Manșa secundă se va disputa săptămâna viitoare, în Elveția.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇