Presa din Elveția a răbufnit după meciul de la Cluj: "Dragă UEFA, asta e o prostie"

Presa din Elveția a răbufnit după meciul de la Cluj: "Dragă UEFA, asta e o prostie"

CFR Cluj și Young Boys Berna au încheiat la egalitate, scor 1-1, în prima manșă a turului trei preliminar din Liga Campionilor, dar jurnaliștii elvețieni sunt revoltați.

Aceștia consideră că Young Boys Berna a fost dezavantajată de arbitraj, susținând că golul campioanei României trebuie anulat pe motiv de offside.

Vezi toate ponturile si pariurile la tenis aici

UEFA este pusă și ea la zid din cauza absenței VAR-ului la meciurile din turul trei preliminar al celei mai importante competiții intercluburi din Europa.

"1-1 la Cluj, un rezultat care nu e rău la prima vedere. Dar la o a doua privire observăm că golul românilor a fost neregulamentar, iar Young Boys a jucat mult mai bine", notează cotidianul elvețian Blick.

"YB a trebuit să lupte pentru acest 1-1, după ce totul a început rău în ținutul lui Dracula. La doar trei minute de la startul meciului, Manea, aflat clar în offside, a deschis scorul, o decizie care ar fi fost corectată dacă ar fi existat VAR. De ce pentru numele lui Dumnezeu nu există VAR în turul trei preliminar al Ligii Campionilor? Dragă UEFA, asta e o prostie. Torni milioane de euro, dar lași această ploaie de milioane să fie arbitrară, din cauza lipsei VAR", continuă sursa citată.

Aseară, la Cluj-Napoca, Manea a deschis scorul în minutul 4 pentru CFR Cluj, în timp ce elvețienii au egalat prin Sierro, în minutul 90+3.

Manșa secundă se va disputa săptămâna viitoare, în Elveția.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇