Presa din Cehia, șocată de modul în care Zdenek Ondrasek este tratat la FCSB

Presa din Cehia, șocată de modul în care Zdenek Ondrasek este tratat la FCSB

Gigi Becali a anunțat că intenționează să-i rezilieze contractul atacantului Zdenek Ondrasek după numai 65 de minute, iar jurnaliștii cehi sunt șocați de decizia finanțatorului lui FCSB.

„Gigi Becali este cunoscut pentru deciziile controversate. Spre exemplu, într-o fereastră de transferuri a cumpărat trei fundași stânga deși tocmai le prelungise contractele altor doi apărători stânga. Fostul căpitan al echipei, Mihai Bălașa, plătit din buzunarul său 30.000 de euro pentru a scăpa de Becali și a se transfera la Craiova. În aceste condiții, poate că nu ar trebui să ne mirăm că Ondrasek ar putea pleca de la FCSB după numai 65 de minute jucate” – sportyzive.cz

ADVERTISING

"Se pare că aventura lui Zdenek Ondrasek la FCSB se va încheia înainte de a începe cu adevărat. Excentricului proprietar al clubului din București, Gigi Becali, nu i-au plăcut evoluțiile atacantului ceh și vrea să scape de el" - iSport.cz.

Zdenek Ondrasek (32 de ani) a semnat luna aceasta un contract valabil pentru un sezon cu FCSB.

Atacantul ceh, cu 7 prezențe și două goluri în naționala sa, a jucat 65 de minute pentru FCSB în două meciuri, iar Gigi Becali pare că s-a convins de valoare sa.

Vezi: Zdenek Ondrasek, dat afară de la FCSB după doar 65 de minute

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

650.000 de euro este cota lui Ondrasek, potrivit site-ului transfermarkt.com.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇