Presa americană se înclină în fața Simonei Halep înaintea debutului la Wimbledon

Presa americană se înclină în fața Simonei Halep înaintea debutului la Wimbledon

Simona Halep va reveni pe teren la Wimbledon, iar presa americană a publicat un comentariu elogios la adresa sa.

Jurnaliștii de la Tennis Magazine explică de ce Simona Halep trebuie considerată o favorită la Wimbledon, chiar dacă a avut probleme medicale în ultima vreme.

"Sunt motive de optimism deși accidentările conspiră să o țină departe de teren", își încep cei de la Tennis.com materialul.

De asemenea, publicația americană consideră că Simona Halep poate triumfa la Wimbledon chiar și în pofida accidentărilor din ultima perioadă.

ADVERTISING

"Simona ar fi fost cu siguranță favorită la Roland Garros și chiar și la Wimbledon dacă nu ar fi apărut acea accidentare la gambă. Însă românca a depășit momente și mai grele de-a lungul carierei. Experiența câștigării a două titluri de Grand Slam alături de înțelepciunea obținută în timpul pandemiei vor aduce cea mai bună versiune a Simonei Halep. Abia acum urmează să vină", a notat sursa citată.

De asemenea, revista americană încearcă să anticipeze parcursul Simonei Halep.

"Orice s-ar întâmpla, fiți convinși că Simona se va evidenția din nou prin efort și implicare, dacă va fi sănătoasă. Ar ajuta-o un serviciu doi îmbunătățit și ceva mai mult curaj pentru a urca la fileu", a mai scris sursa citată.

ADVERTISING

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate articolele din sport de pe spotmedia.ro


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!