Porumboiu, șocat de o fază petrecută la meciul FCSB - FC Argeș

Porumboiu, șocat de o fază petrecută la meciul FCSB - FC Argeș

Adrian Porumboiu se declară șocat de o fază petrecută în timpul meciului dintre FCSB și FC Argeș, din etapa a 14-a a Ligii 1.

Fostul arbitru român spune că Andrei Antonie a comis o eroare de proporții la golul lui Valentin Gheorghe.

Antonie a fluierat un henț la Tofan, dar apoi a revenit și a acordat golul după ce a văzut că mingea a intrat în poartă.

"Eu nu am văzut meciul, dar am văzut faza respectivă. Am rămas șocat că la nivelul primei ligi să comiți o asemenea eroare. Ai fluierat, ai oprit jocul. Punct! Că te-ai grăbit să fluieri e treabă de neînțelegere și înseamnă că nu îți sunt clare regulile jocului", a spus Porumboiu într-o intervenție la Digi Sport.

ADVERTISING

"S-a gândit să fluiere. Dacă a fluierat, e punct, nu mai continuă nimic. Nu poți lăsa avantaj. Și unul care e în tribună își dă seama, mai ales un arbitru de prima liga. Nu era criticat (dacă acorda penalti - n.red.), nu era o eroare atât de mare ca aceasta, că a oprit jocul fluierând", a adăugat fostul arbitrul român.

FCSB a învins-o cu 2-1 pe FC Argeș, după golurile marcate de Ovidiu Popescu (min.67) și Valentin Gheorghe (min.71) pentru gazde, respectiv Raynov (min.62) pentru oaspeți.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇