Planurile Federației de fotbal din Israel pentru meciul crucial cu România din preliminariile EURO 2024

Planurile Federației de fotbal din Israel pentru meciul crucial cu România din preliminariile EURO 2024

România va evolua într-un meci decisiv în deplasare cu Israel în preliminariile pentru EURO 2024, pe 18 noiembrie, un meci care încă nu se știe unde se va disputa.

În orice caz pe teren neutru, după cum a anunțat deja FIFA, având în vedere războiul care se desfășoară în aceste clipe în Orientul Mijlociu. Partida se va disputa cel mai probabil în Ungaria, rămâne de văzut dacă la Budapesta sau Debrecen, dar nu cu tribunele goale, ci cu un număr limitat de fani în tribune, după cum scrie cotidianul Gazeta Sporturilor.

ADVERTISING

Luni dimineața vor ajunge în capitala Ungariei oficiali ai Federației israeliene de fotbal, care vor lămuri toate aspectele tehnice împreună cu omologii maghiari.

Deși inițial s-a vorbit despre Cipru ca țară care va găzdui meciurile Israelului, se pare că Țara Sfântă a ales Ungaria ca loc de disputare a partidelor de acasă cu Elveția și România.

Israel va avea un program infernal în noiembrie, cu 4 meciuri în doar 9 zile, cu Kosovo (12 noiembrie), Elveția (15), România (18) și Andorra (21).

România e lidera grupei I de calificare la turneul final, cu 16 puncte, unul peste Elveția și 5 peste Israel.

ADVERTISING

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!