Pierdere grea pentru Viitorul lui Hagi

Pierdere grea pentru Viitorul lui Hagi

Gică Hagi va pierde unul dintre cei mai importanți jucători de la Viitorul la sfârșitul acestui sezon.

Cristi Ganea, împrumutat de la Athletic Bilbao, anunță că va reveni la gruparea bască și speră să rămână acolo în sezonul următor.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

”Eu semnasem pe trei ani cu ei, am început foarte bine cu primul antrenor, era un antrenor argentinian. Am început să joc câteva meciuri, însă din păcate s-a schimbat antrenorul şi de acolo mi-a fost tot mai greu. Am decis să plec în liga a doua în Spania, am jucat toate jocurile, 19 meciuri, m-am impus. Din nou, m-am întors la ei şi nu am nicio şansă, a fost decizia antrenorului pe care o respect. Eu o să mă întorc la ei în această vară şi mai am încă un an de contract. O să dau totul la antrenamente şi o vedem ce va fi.

Mă antrenam cu ei şi nu vedeam nicio diferenţă. Este cu totul alt ritm de joc, mult mai în viteză, însă pe mine nu m-a surprins. Poate în primele două, trei luni mi-a fost puţin mai greu, însă mă antrenam cu ei normal, nu vedeam nicio diferenţă. Sper să rămân în lot şi să joc şi eu câteva meciuri”

Cristi Ganea, la Telekom Sport

9 meciuri a jucat Ganea pentru Viitorul, reușind un gol.

Ganea (28 de ani) a ajuns la Athletic Bilbao în 2018, chiar de la Viitorul, în schimbul sumei de 1 milion de euro.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, 👇 dă-ne un like. 💖