Philipp Lahm se înclină în fața românilor după lecția de civilizație dată la EURO 2024: "Nu ai putea să-ți dorești oaspeți mai buni decât românii"

Philipp Lahm se înclină în fața românilor după lecția de civilizație dată la EURO 2024: "Nu ai putea să-ți dorești oaspeți mai buni decât românii"

Comportamentul românilor de la EURO 2024 este elogiat de fostul mare internațional german Philipp Lahm într-un editorial publicat în The Guardian.

„România a capturat magia Euro 2024: acum, trebuie să le urmăm exemplu”, este titlul din The Guardian al editorialului semnat de Philipp Lahm, un fost internațional cu 113 meciuri in naționala Germaniei și câștigător de Champions League cu Bayern Munchen.

"Nu ai putea să-ți dorești oaspeți mai buni decât românii. Mai întâi au făcut curat în vestiar, apoi au lăsat o scrisoare. EURO 2024 se va termina în curând, așa că este timpul pentru o analiză. Nu aș putea fi de acord mai mult cu concluzia românilor. Înainte de a merge acasă, s-au gândit de ce sunt aici. Este exact motivul pentru care am vrut să fim aici: să fim împreună, să sărbătorim, să ne oprim, să dăm totul, să fim acolo. Nimic mai mult și nimic mai puțin", a mai comentat Lahm.

ADVERTISING

Philipp Lahm face referire la scrisoarea pe care naționala României a lăsat-o în vestiar după eliminarea de la EURO 2024.

„EURO 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european. Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă”, a fost mesajul lăsat în vestiar de către trupa lui Edi Iordănescu.

ADVERTISING
PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇