Petra Kvitova îi dă dreptate Simonei Halep: "Ne dăm mesaje, vedem lucrurile la fel"

Petra Kvitova îi dă dreptate Simonei Halep: "Ne dăm mesaje, vedem lucrurile la fel"

Petra Kvitova a vorbit despre decizia Simonei Halep de a absenta de la US Open 2020 din cauza măsurilor stricte impuse de organizatori.

Sportiva din Cehia a mărturisit că ține legătura cu Simona și este de acord cu decizia ei de a absenta de la US Open.

"Câteodată ne dăm mesaje, vedem lucrurile la fel. Condițiile sunt speciale. În plus, e foarte ciudat să se încheie totul după un test pozitiv. În acest moment nu cred că Simona va zbura, dar poate se va răzgândi, mai ales dacă va vedea că multe jucătoare de top vor participa. Dacă mai multe jucătoare de top vor merge să joace, voi veni și eu", a spus Petra Kvitova pentru Idnes.cz.

ADVERTISING

De asemenea, Petra Kvitova a mărturisit că este destul de îngrijorată în legătură cu acest virus, în condițiile în care are astm.

"Ceea ce s-a întâmplat la turneul lui Djokovici nu a fost însă un semn bun. Acum nici nu știm dacă turneul va mai avea loc. Acest virus poate fi mortal pentru oamenii în vârstă sau cei bolnavi, dar nu știu cum ne afectează pe noi ca sportivi. E greu de zis. Totuși, sunt un pic îngrijorată. Imaginați-vă doar un zbor cu avionul. Nu este perfect. Situația mea este mai gravă pentru mine din moment ce am astm. Pe de altă parte, cred că am o imunitate bună ca sportiv. La început eram mai speriată decât acum", a mai spus Kvitova.

ADVERTISING

US Open 2020 va începe pe 31 august, iar jucătoarele vor fi obligate să stea în carantină pe durata turneului și să iasă doar pentru meciuri și antrenamente.

Din acest motiv, Simona Halep a anunțat deja că nu vă participa la competiție.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!