"Penalytgate" la PSG

"Penalytgate" la PSG

Directorul sportiv al lui PSG, Luis Campos, a intervenit după ceea ce presa franceză a numit „penaltygate”, în care au fost implicaţi doi dintre cei mai importanţi fotbalişti ai echipei, Kylian Mbappe şi Neymar, scrie ziarul Le Parisien, potrivit căruia problema „pare închisă”.

Este o primă fricţiune la PSG în sezonul care tocmai a început. Sâmbătă, Kylian Mbappe şi Neymar au stricat puţin festivalul echipei lor în meciul cu Montpellier (5-2). După ce a ratat primul penalty al serii, internaţionalul francez a vrut să-l execute şi pe cel de-al doilea, însă brazilianul nu a fost de aceeaşi părere şi a decis să tragă el. După meci, după ce antrenorul Christophe Galtier a explicat că Mbappe este primul executant al penalty-urilor, urmat de Neymar, acesta din urmă a dat like unor tweet-uri care afirmau că el bate mai bine loviturile de la unsprezece metri decât coechipierul său.

ADVERTISING

Cum se întâmplă de multe ori la PSG, polemica a luat rapid proporţii. Noul director sportiv al clubului, Luis Campos, a decis să-i cheme cei doi jucători după antrenamentul de duminică de la Camp des Loges, alături de Christophe Galtier. El le-a transmis să nu spele rufele murdare în public. Dacă există o problemă, aceasta trebuie rezolvată intern şi nu în văzul lumii. Campos şi Galtier i-au făcut pe cei doi jucători să prezinte scuze, scrie Le Parisien, citat de site-ul eurosport.fr.

Ca să se apere, Neymar a indicat că a fost puţin derutat când echipa a primit al doilea penalty. "Eşti un jucător mare şi asta mă interesează", i-ar fi spus Campos brazilianului.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Potrivit Le Parisien, Sergio Ramos ar fi intervenit încă de sâmbătă seară pe Parc des Princes pentru a-i calma pe cei doi coechipieri ai săi.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇