Paula Badosa face o plecăciune în fața Simonei Halep: „E o stea a acestui sport!”

Paula Badosa face o plecăciune în fața Simonei Halep: „E o stea a acestui sport!”

Tenismena spaniolă Paula Badosa, locul 2 mondial WTA, face o frumoasă reverență către Simona Halep după victoria clară a româncei de sâmbătă seara în meci direct la Madrid, scor 6-3, 6-1.

Sportiva de 24 de ani, campioană anul trecut la Indian Wells, a recunoscut după joc superioritatea crasă a tenismenei noastre, dublă campioană de Mare Șlem.

„Cred că ea a jucat perfect. Presiunea a fost mare pentru mine. Unele turnee cântăresc cât cinci, iar acesta a fost unul dintre ele. Mi-a lipsit totul, de aceea am câștigat doar patru game-uri, ea a jucat foarte, foarte bine, a fost rapidă, a servit bine, în momentele importante mingea a picat în terenul ei, nu rămâne decât să o aplaudăm, de aceea este o stea a acestui sport”, a declarat Badosa la conferința de presă oficială de după partidă.

ADVERTISING

Paula a acuzat și dureri la brațul drept la jumătatea setului secund, acolo unde a avut pe final și lacrimi în ochi de frustrare că nu putea face efectiv nimic în fața jocului perfect al Simonei.

A fost prima întâlnire directă între cele două în circuitul WTA.

„Meciul a fost cum l-ați văzut, un nivel al ei foarte bun, este meritul ei, iar eu mediocră. Ea s-a descurcat mai bine, nu vedeam cum și pe unde pot să o pun în dificultate, s-a simțit foarte comodă, s-a hrănit din forța loviturilor mele și i-a ieșit totul. A fost mai rapidă, i-a ieșit tot”, a mai punctat iberica.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Halep o va întâlni luni în optimi pe Cori Gauff din SUA, la o oră ce va fi anunțată în curând de organizatori.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!