Paula Badosa face o plecăciune în fața Simonei Halep: „E o stea a acestui sport!”

Paula Badosa face o plecăciune în fața Simonei Halep: „E o stea a acestui sport!”

Tenismena spaniolă Paula Badosa, locul 2 mondial WTA, face o frumoasă reverență către Simona Halep după victoria clară a româncei de sâmbătă seara în meci direct la Madrid, scor 6-3, 6-1.

Sportiva de 24 de ani, campioană anul trecut la Indian Wells, a recunoscut după joc superioritatea crasă a tenismenei noastre, dublă campioană de Mare Șlem.

„Cred că ea a jucat perfect. Presiunea a fost mare pentru mine. Unele turnee cântăresc cât cinci, iar acesta a fost unul dintre ele. Mi-a lipsit totul, de aceea am câștigat doar patru game-uri, ea a jucat foarte, foarte bine, a fost rapidă, a servit bine, în momentele importante mingea a picat în terenul ei, nu rămâne decât să o aplaudăm, de aceea este o stea a acestui sport”, a declarat Badosa la conferința de presă oficială de după partidă.

ADVERTISING

Paula a acuzat și dureri la brațul drept la jumătatea setului secund, acolo unde a avut pe final și lacrimi în ochi de frustrare că nu putea face efectiv nimic în fața jocului perfect al Simonei.

A fost prima întâlnire directă între cele două în circuitul WTA.

„Meciul a fost cum l-ați văzut, un nivel al ei foarte bun, este meritul ei, iar eu mediocră. Ea s-a descurcat mai bine, nu vedeam cum și pe unde pot să o pun în dificultate, s-a simțit foarte comodă, s-a hrănit din forța loviturilor mele și i-a ieșit totul. A fost mai rapidă, i-a ieșit tot”, a mai punctat iberica.

ADVERTISING

Halep o va întâlni luni în optimi pe Cori Gauff din SUA, la o oră ce va fi anunțată în curând de organizatori.

D.A.

PROGRAM ȘI REZULTATE

FAZA GRUPELOR

14 iunie

15 iunie

16 iunie

17 iunie

18 iunie

19 iunie

20 iunie

21 iunie

22 iunie

23 iunie

24 iunie

25 iunie

26 iunie

OPTIMI DE FINALĂ

29 iunie

30 iunie

1 iulie

2 iulie

SFERTURI DE FINALĂ

5 iulie

6 iulie

SEMIFINALE

9 iulie

10 iulie

Zile de pauză pe 11, 12 și 13 iulie

FINALA EURO 2024

14 iulie


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri despre Simona Halep!