Parma a luat decizia finală în privința lui Dennis Man: Agentul său a făcut anunțul

Parma a luat decizia finală în privința lui Dennis Man: Agentul său a făcut anunțul

Parma a luat decizia finală în privința lui Dennis Man (25 de ani), iar agentul său a confirmat totul.

Ioan Becali, agentul lui Dennis Man, a confirmat faptul că Parma i-a transmis că nu vrea să-l mai vândă pe Dennis Man, jucător căruia îi căuta echipă.

Șefii Parmei au decis, într-un final, ca Man să rămână la echipă, după transferul de la începutul lui 2021, când au plătit aproximativ 13 milioane de euro.

„După un gol marcat de Dennis Man cu călcâiul, am fost anunţat de către noul director general de la Parma, fostul director general al celor de la Club Brugge, să nu mai caut.

ADVERTISING

Să nu mai vorbesc cu nicio echipă interesată de Dennis Man, pentru că nu este transferabil. În acest moment şi Dennis Man şi Valentin Mihăilă rămân ambii cu câte doi ani de contract, au ocazia să demonstreze ce pot intra în Serie A.

Toată situaţia va fi sub controlul meu şi al lor pentru viitor. Dacă Parma promovează, iar ei rămân cu câte un an de contract, vă daţi seama că preţurile rămân la jucători”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Dennis Man a jucat două meciuri în toate competițiile noului sezon la Parma, timp în care a marcat o dată și pasat decisiv tot o dată.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!