Pariul îndrăzneț făcut de Martina Navratilova pentru sezonul următor din WTA: "Va lua pe sus circuitul"

Pariul îndrăzneț făcut de Martina Navratilova pentru sezonul următor din WTA: "Va lua pe sus circuitul"

Marea campioană a tenisului mondial, legendara Martina Navratilova pariază pe o tensimena surpriză că va face legea în anul următor în circuitul mondial WTA.

Sportiva cehoslovacă, care mai apoi a reprezentat Statele Unite, are o predicție îndrăzneață pentru stagiunea următoare și spune că japoneza Naomi Osaka va reveni între cele mai bune tenismene de pe glob.

Luând o pauză mai lungă după ce a născut un copil, nipona Osaka va fi la nivel maxim până la începerea Indian Wells, după spusele Navratilovei. În ultimii 5 ani, ea a câștigat 4 titluri de Grand Slam, două la US Open și două la Australian Open.

ADVERTISING

Osaka vine după o perioadă de 15 luni de pauză, în care a născut: "Abia aștept să o văd la lucru și să văd cum se adaptează și cum își impune jocul. Va avea nevoie de o scurtă perioadă în care să câștige încredere, dar am mare încredere în ea. Cred că în martie, odată cu Indian Wells, o vom vedea în plenitudinea forțelor, cred că va concura pentru trofeu. A câștigat acolo în 2018 și ar fi minunat să o vedem triumfând din nou", spune Martina pentru publicația TennisUpToDate.

Deja Osaka a primit un wild-card pentru a putea participa la turneul WTA de la Brisbane, care va deschide balul noului sezon competițional.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Alături de Osaka, în circuit va reveni și o altă proaspătă mămică, e vorba de germanca Angelique Kerber.

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!