Otto Hindrich, dezvăluiri despre situația de la CFR Cluj: Colegii mă ceartă și mă privesc urât ori de câte ori fac o greșeală

Otto Hindrich, dezvăluiri despre situația de la CFR Cluj: Colegii mă ceartă și mă privesc urât ori de câte ori fac o greșeală

Portarul echipei CFR Cluj, Otto Hindrich, a vorbit despre situația sa după ce a devenit titularul campioanei.

Hindrich spune că este sub o presiune uriașă deoarece colegii îl ceartă și îl privesc urât de fiecare dată când greșește.

„Este o atmosferă rece și există presiune și există multă presiune. Jucătorilor nu le pasă cine este în echipă, ci doar să fie cei mai buni coechipieri. Ori de câte ori fac o greșeală, mă privesc urât și mă ceartă. Nu e vorba că nu mă plac. Mă plac și încearcă să mă ajute, dar când există o astfel de situație mă ceartă. De exemplu, după meciul cu FCSB. Există multă presiune la CFR”, a spus Otto Hindrich pentru Kronica, citat de ProSport.

ADVERTISING

De asemenea, Hindrich a precizat că a fost pe cale să plece de la CFR Cluj în vara anului trecut.

„Când am revenit la CFR în vară și am început să joc după o accidentare. În plus, a fost un antrenor cu portarii care nu mă plăcea foarte mult și mi-a spus să plec, că nu am ce căuta aici. Antrenamentele nu mergeau bine pentru că este dificil după accidentare. Dar apoi lucrurile s-au schimbat, a venit Dan Petrescu și lucrurile au luat-o în altă direcție”, a povestit Hindrich.

CFR Cluj a refuzat în această iarnă o ofertă de 700 de mii de euro pentru Otto Hindrich de la Akademia Puskas.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!