Organizatorii de la US Open au anunțat cum vor să-i împace pe tenismenii nemulțumiți

Organizatorii de la US Open au anunțat cum vor să-i împace pe tenismenii nemulțumiți

Organizatorii de la US Open au prezentat soluția prin care vor să îi împace pe tenismenii nemultumiți, care i-au criticat în ultimele zile.

Având în vedere că au renunțat la calificările pentru turneu, organizatorii au fost puternic criticați.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Pentru a-i calma, ei au anunțat că le vor oferi tuturor celor care s-ar fi aflat pe tabloul de calificări câte 15 mii de dolari, informează Punto de Break.

Pe lângă măsurile stricte sanitare, organizatorii de la US Open au decis să renunțe și la calificări. Iar acest lucru a stârnit și mai mult nemulțumirea sportivilor.

„Vă mulțumesc că ne-ați lăsat și mai mult fară loc de muncă. Știu în jur de 140 de jucători care sunt foarte nemulțumiți de decizia voastră”, a scris pe Twitter tenismenul Mitchell Krueger.

De asemenea, și jucătoarea Sachia Vickey a avut un comentariu similar la adresa organizatorilor.

„Este o palmă pe care organizatorii ne-o dau! Nu avem șansa să concurăm pentru un loc pe tablou. Viața noastră depinde de banii de la Grand Slam-uri. Și cum puteți să ne spuneți că ați luat această decizie pentru a ne proteja?!”, a comentat Vickery.

Apoi, alți tenismeni s-au plâns că au aflat informațiile de pe Twitter.

US Open 2020 va începe pe 31 august, deși numeroși jucători au criticat deciziile luate de organizatori.

C.S.


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!