Organizatorii de la Roma, somați să-și ceară scuze: "De ce nu procedați precum Țiriac?"

Organizatorii de la Roma, somați să-și ceară scuze: "De ce nu procedați precum Țiriac?"

Turneul de tenis de la Roma este marcat de un conflict puternic.

Organizatorii sunt acuzați de presă și de suporteri că nu vor să returneze banii pe biletele achiziționate, desi competiția se vă disputa fară spectatori.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Președintele Federației de Tenis din Italia, Angelo Binaghi, a anunțat că fanii nu vor primi banii înapoi, ci doar un voucher virtual, pentru ediția de anul următor.

Drept urmare, jurnaliștii de la Ubitennis i-au somat public pe organizatori să își ceară scuze și să procedeze precum Ion Țiriac, care a returnat integral banii pe biletele cumpărate la turneul de la Madrid, care a fost ulterior anulat.

„Președintele Binaghi a promovat super-voucherul, dar nu le-a oferit nicio opțiune celor care au cumpărat deja biletele. Au iritat întreaga regiune Lazio și asta necesită scuze publice. Țiriac și Madrid au făcut deja asta (au returnat banii – n.red.), voi de ce nu faceți la fel?”, au scris cei de la Ubitennis.

În plus, organizatorii mai sunt acuzați și de faptul că au menținut vânzarea biletelor pe site chiar și după ce era clar că spectatorii nu vor putea asista la meciuri.

Turneul de la Roma va începe luni, iar Simona Halep este una dintre jucătoarele prezente la turneu.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe spotmedia.ro