Ofertă pentru cumpărarea clubului FCSB

Ofertă pentru cumpărarea clubului FCSB

Suporterii FCSB sunt pregătiți să cumpere echipa de la Gigi Becali.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, susține că suporterii au strâns cele 10 milioane de euro solicitate și așteaptă doar numărul de cont unde să trimită banii.

Totuși, Mustață se îndoiește că Gigi Becali a fost serios atunci când a anunțat că va ceda clubul în schimbul a 10 milioane de euro.

"Am întocmit hârtia pe care Asociația Salvați Steaua o trimite către clubul FCSB. Poate că a și fost deja trimisă în această seară (n.r. marți seară). După ce am consultat toți acei oameni dispuși să preia echipa de la Gigi Becali, noi am făcut deja pasul. L-am întrebat oficial pe domnul Becali dacă vinde. Așteptăm răspunsul. Mingea e la dumnealui. Noi dovedim că suntem serioși. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro", a declarat Gheorghe Mustașă, la Radio Sport 1, potrivit fanatik.ro.

ADVERTISING

"Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an. Este adevărat că toți considerăm că sunt șanse 0,1 la sută ca Gigi să fi vorbit serios. Noi ne-am făcut datoria, suntem serioși și am întrebat oficial dacă și el este la fel", a completat acesta.

Gigi Becali deține clubul FCSB din 2003.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇