Oferta pe care o acceptă Nicolae Stanciu: Vestea primită de FCSB

Oferta pe care o acceptă Nicolae Stanciu: Vestea primită de FCSB

Nicolae Stanciu (31 de ani) este dorit de FCSB, după ce căpitanul echipei naționale a României și-a manifestat dorința de a reveni în România, la echipa campioană, însă pentru moment are alte planuri.

Interesul FCSB este unul normal pentru un jucător ca Nicolae Stanciu, aflat la apogeul carierei, după ce a plecat în 2016 de la „roș-albaștri”. În ciuda ofertei publice pe care i-a făcut-o Gigi Becali, Stanciu are alte planuri.

Potrivit gsp.ro, Nicolae Stanciu așteaptă o ofertă din străinătate pentru a-și continua cariera peste hotare din vara lui 2025 încolo, când va rămâne liber de contract. Slavia Praga și Sparta Praga, fostele sale echipe din Cehia, s-au interesat deja de Stanciu în vederea unui transfer.

ADVERTISING

Sursa citată scrie că interesul celor două echipe din Praga îi dă încredere lui Nicolae Stanciu că prezintă interes pentru formațiile din străinătate și că ar putea prinde o ofertă bună vara viitoare.

Nicolae Stanciu a jucat la FCSB în 2013 și 2016, apoi a plecat pentru aproximativ 10 milioane de euro la Anderlecht, în Belgia. Fotbalistul ia în calcul revenirea la FCSB, în România, cel mai probabil spre final de carieră.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!