Ofertă de 30 de milioane de euro pentru cumpărarea lui FCSB

Ofertă de 30 de milioane de euro pentru cumpărarea lui FCSB

Gigi Becali a primit o ofertă de 30 de milioane de euro pentru cedarea echipei FCSB.

Finanțatorul „roș-albaștrilor” n-a vrut nici măcar să audă propunerea, potrivit selecționerului României, Mirel Rădoi.

"A mai fost ceva din Rusia, erau ruşi, dar care locuiau în Dubai. La momentul ăla, naşul nici nu a vrut să audă de 30 de milioane de euro. Eu am rămas surprins, măcar negociază. 'Nici nu mă interesează finule, poate să fie şi 50, nu mă interesează', nu a vrut să audă", a dezvăluit Rădoi pentru Antena Sport.

ADVERTISING

Întrebat dacă se gândește pe viitor să devină proprietarul unei echipe de fotbal, Rădoi spune că n-are banii necesari, dar că i-ar plăcea să antreneze o echipă patronată de Cosmin Olăroiu.

"Eu nu am bani să achiziţionez o echipă de unul singur. Chiar şi aşa e greu, în doi. Vorbim de o echipă cu buget de 7-8-10 milioane. Eu am câştigat 15 milioane în toata cariera, din care vreo 6 s-au dus pe maşini. S-au mai dus vreo 2 pe ceasuri", a spus râzând Rădoi.

"I-am zis (lui Olăroiu - n.red.), dacă vei lua o echipă şi te vei gândi la un antrenor şi nu ai, de unde sunt vin. Ar fi visul meu ca el să fie patron. Pe lângă că era "tăticul" meu, acum a devenit şi naşul fetiţei mele", a adăugat acesta.

ADVERTISING

Gigi Becali a devenit acționar principal la FCSB în 2003.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇