Obiectiv îndrăzneț pentru Steaua

Obiectiv îndrăzneț pentru Steaua

Comandantul clubului Steaua, Răzvan Bichir, a afirmat, luni, că obiectivul echipei de Liga a II-a, în contextul în care nu poate promova la finalul sezonului, este câştigarea Cupei României.

„Să aşteptăm să înceapă şi Liga a II-a. Eu zic că avem un lot foarte bun. Obiectivul de anul acesta va fi clasarea în play-off şi câştigarea Cupei României. Da, trofeul Cupei României. Este un obiectiv greu de realizat, dar asta ne dorim. Nu este o presiune pe Opriţa, el trebuie să îşi facă datoria de antrenor şi să obţină performanţe”, a declarat Bichir la Aeroportul Henri Coandă, unde l-a întâmpinat pe înotătorul David Popovici, revenit de la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISING

Referitor la faptul că CSA Steaua nu poate promova în Liga I, datorită regulamentelor care interzic acest lucru cluburilor care nu sunt societăţi private, Bichir a spus că reprezentanţii grupării caută soluţiile legale: "Este un subiect pe care îl putem gestiona foarte bine, am venit şi am comunicat că momentan nu putem promova. Căutăm căile legale pentru a promova şi în momentul în care le vom găsi, vom veni şi vom comunica ceea ce avem de făcut. Analizăm toate căile legale Nu am găsit până acum o soluţie, le punem în balanţă pe toate, nu putem ieşi cu o comunicare oficială. Astăzi nu putem promova şi căutăm toate soluţiile legale".

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Tot de latura legală a legat reprezentantul clubului CSA Steaua şi solicitarea clubului FCSB de a evolua pe noul stadion din Bulevardul Ghencea în meciurile din Liga I.

"Gigi Becali a făcut într-adevăr cerere să joace pe stadionul Steaua. Analizăm la nivelul clubului toate portiţele legale prin care putem acţiona. După cum ştiţi noi respectăm legea. Amortizarea cheltuielilor nu înseamnă dacă intră domnul Becali sau nu. Sau o altă entitate. Nu este vorba despre o echipă sau un om, este vorba despre o investiţie publică pe care noi căutăm să o amortizăm prin organizarea de spectacole atât sportive, cât şi culturale. Suporterii Stelei cred că îşi doresc ceea ce este mai bine pentru club. Noi avem o colaborare foarte bună cu ei, suntem o familie, orice hotărâre vom lua, vom ţine cont şi de părerea suporterilor. Cel mai bine este ca Steaua să poată promova, ca acel stadion să fie rentabil, ca Steaua să producă valori şi să ne bucurăm la Jocurile Olimpice. Eu aş fi pentru respectarea legii. Dacă legea îi dă voie, bineînţeles că vom respecta legea", a mai spus Bichir.

ADVERTISING

Formaţia CSA Steaua a urcat la finalul sezonului trecut în Liga a II-a, dar nu are dreptul să atace promovarea pe prima scenă în acest an. Regulamentele Federaţiei Române de Fotbal impun o participaţie privată tuturor cluburilor din Liga I.

Citește și alte articole de pe SpotMedia.ro:

Urmărește SpotMedia.ro pe Facebook și pe Instagram pentru a fi la curent cu cele mai importante știri ale zilei.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇