O sportivă din România are coronavirus

O sportivă din România are coronavirus

Sport Club Municipal Gloria Buzău a anunţat, miercuri, într-un comunicat, că o sportivă legitimată la echipa feminină de handbal a grupării a fost depistată pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2.

''Precizăm că începând cu data de 22 iunie 2020, Direcţia de Sănătate Publică Buzău a dispus instituirea măsurii de izolare la domiciliu pentru 14 zile şi înregistrarea sportivei în evidenţa DSP Buzău, prin adresa nr. 6336 din data de 23 iunie 2020. În acest interval, sportiva a fost permanent monitorizată de către autorităţile locale şi DSP Buzău'', se arată în comunicatul care nu precizează identitatea sportivei.

''După încheierea măsurii de izolare, în data de 6 iulie 2020, sportiva a efectuat testul pentru SARS-CoV-2, urmând să se alăture lotului echipei de handbal la Cheile Grădiştei pentru efectuarea pregătirii fizice în aer liber'', menţionează comunicatul semnat de Directorul SCM Gloria Buzău, Ion Cazan.

Gloria se află din 6 iulie în cantonament la Cheile Grădiştei.

Echipa antrenată de Ovidiu Mihăilă a plecat la munte ''în formaţie aproape completă (singura care lipseşte este Ana Maria Simion, care se recuperează în urma unei intervenţii chirurgicale)'', a anunţat anterior Gloria. Timp de două săptămâni jucătoarele se vor pregăti intens pentru sezonul viitor, în care vor evolua în Liga Florilor şi în Cupa EHF.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇