O nouă partidă a fost programată duminică în Liga 1

O nouă partidă a fost programată duminică în Liga 1

Duminică a fost programată o nouă partidă în Liga 1, mai exact în faza de play-out a sezonului competițional 2019/2020.

Astfel, de la ora 14.30 vom avea programat jocul dintre Academica Clinceni și Poli Iași, asta după ce duminică dimineața cel de-al treilea test pentru coronavirus al lui Rodny Lopes Cabral, fundașul lui Poli Iași, a ieșit negativ.

Încă un caz de coronavirus în Liga 1, la o nouă echipă (Update)

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Amintim faptul că sâmbătă, Cabral fusese diagnosticat pozitiv cu COVID-19, dar la al doilea test făcut, în după-amiaza zilei de sâmbătă, totul a ieșit negativ. Așa cum cer regulamentele impuse de DSP, fotbalistul a făcut și al trelea test, al cărui rezultat a ieșit negativ.

"Orice dubiu a fost înlăturat! Și al doilea test al jucătorului nostru a ieșit negativ. Cu toții suntem bine, iar partida de la Clinceni se va disputa cu începere de la ora 14.30".

Un comunicat oficial de presă emis de către cei de la Poli Iași

Partida va fi LIVE score pe SpotMedia.ro. Tot duminică mai are loc un meci de play-out, e vorba de Voluntari - Sepsi, de la ora 20.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!