Novak Djokovic primește un ajutor nesperat de la Ministerul Sănătății din Australia: “Nu este un pericol”

Novak Djokovic primește un ajutor nesperat de la Ministerul Sănătății din Australia: “Nu este un pericol”

Liderul mondial ATP Novak Djokovic este în așteptarea procesului în care se va definitiva participarea sau nu a sa la turneul de Mare Șlem de la Australian Open.

Sârbul va intra în procesul de la Curtea Federală după ora 00.30, ora României, iar până atunci este în detenție. Însă a primit chiar acum un ajutor nesperat de la statul de la Antipozi, după declarația oficialilor Ministerului Sănătății.

Aceștia, în documentația oficială trimisă către tribunal, nuanțează faptul că Nole nu reprezintă un pericol pentru ţară, după cum informează presa sârbă prin portalul rts.rs.

ADVERTISING

„Folosind ipotezele de mai sus, putem confirma că Novak Djokovic a fost infectat cu virusul corona, așa că, deși nu a fost vaccinat, el este protejat de covid în următoarele câteva luni. Sunt șanse mici ca Novak Djokovic să fie periculos, așa că apreciem că nu este un risc pentru oamenii din Australia”, se arată în documentația trimisă către Curtea Federală.

Novak Djokovic admits breaking isolation while Covid positive and travel declaration error

Liderul clasamentului ATP a confirmat că a avut un test Covid-19 pozitiv pe 16 decembrie.

Marele tenismen din Serbia are 20 de trofee de Mare Șlem în palmares, iar aici la Melbourne Park are 9 trofee, căutând în această ediție al zecelea trofeu la Antipozi și al 21-lea per total de GS.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

D.A.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din tenis!