Nicușor Stanciu s-a decis unde își va încheia cariera

Nicușor Stanciu s-a decis unde își va încheia cariera

Nicușor Stanciu, mijlocașul român al celor de la Slavia Praga, și-a stabilit viitorul pe termen lung și a decis echipa la care își va încheia cariera.

La doar 27 de ani, Stanciu a avut în acest retur cifre foarte bune la Praga, cu mult peste ceea ce reușise în turul actualei stagiuni. Fostul stelist e fericit de încrederea pe care o primește la echipa în alb și roșu, acolo unde este mai mereu titular, fiind și decarul formației din capitala Cehiei.

El a dezvăluit în direct la o televiziune de sport și locul unde ar dori să își încheie cariera: ”O să jucăm iar play-off-ul de Liga Campionilor și sezonul viitor, deci suntem iar aproape de grupe. Se vor face investiții la club și vor întări echipa. Nu iau în calcul să plec de la Slavia. Nu știu ce echipă ar putea să apară și să mă facă să plec. Orașul este superb, e cel mai frumos din Europa. Relația cu colegii și antrenorul mă fac să-mi doresc să-mi închei cariera acolo”, puncta internaționalul român la emisiunea DigiSport Matinal de la DigiSport TV.

ADVERTISING
Nicolae Stanciu Este Senzational la Slavia Praga! 2020 - Goals/ Assists/ Driblings

Stanciu a venit la Slavia din 2019, din vară, după o aventură în țările arabe, dar și după ce mai avusese o aventură în Cehia în trecut, la marea rivală din oraș a Slaviei, Sparta Praga.

Un moment greu pentru ex-jucătorul lui Anderlecht a fost la un derbi Slavia - Sparta, când ultrașii celor de la Sparta au aruncat cu șobolani de pluș înspre jucătorul român. Trei pase de gol are Stanciu după reluarea competițiilor de după pandemia de coronavirus, în cinci partide bifate.

ADVERTISING

D.A.

Apasă aici pentru a vedea toate știrile din sport de pe SpotMedia.ro.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!