Nicolae Dică, luat în colimator de patronul FCSB: Greșeala pe care i-o impută după eșecul cu West Ham

Nicolae Dică, luat în colimator de patronul FCSB: Greșeala pe care i-o impută după eșecul cu West Ham

Nicolae Dică a fost luat în colimator de finanțatorul FCSB după eșecul cu West Ham din Conference League.

Lui Dică i se reproșează din partea lui Gigi Becali că l-a introdus pe teren pe Octavian Popescu în locul lui Darius Olaru.

"N-a fost niciun 11 metri, a fost fault în atac. Așa au văzut oamenii, asta este. 68 de minute, Dică a gândit foarte bine, apoi a stricat Gigi Becali? Păi dacă am făcut eu, înseamnă că 68 de minute n-am făcut tot eu? Chiar l-am sunat pe Meme să-l întreb ce s-a întâmplat de a intrat Tavi în locul lui Olaru. Eu cred că a greșit. Doar nu spuneam că am greșit eu. Dacă le făceam, spuneam că am greșit eu.

ADVERTISING

Cum să intre Tavi la mijloc când e 1-1? Eu l-am întrebat pe Meme și Meme mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Bun, s-a cerut Olaru afară, dar bagă un mijlocaș, bagă-l pe ăla, cum îl cheamă, Marco van Basten (n.r. Marco Dulca). A riscat omul, eu îl susțin și cu asta, basta. Eu am spus că vreau să văd unde ne aflăm. Bă, băieți, suntem departe rău de ei. Asta e concluzia mea. Dacă vorbim doar despre meciul ăsta, a făcut Dumnezeu de am dat noi un gol, apoi cadoul făcut de arbitru a schimbat totul. Dacă și domnul Ilie Dumitrescu…", a spus Gigi Becali la Digi Sport.

ADVERTISING

Amintim că FCSB a fost învinsă de West Ham United în deplasare, scor 1-3, în grupele Conference League, după ce a deschis scorul prin Andrei Cordea.

Pentru FCSB urmează meciul cu FC Voluntari, programat luni de la ora 21:00.

Următoarea partidă din grupele Conference League va avea loc pe 15 septembrie, de la ora 22:00, pe Arena Națională contra celor de la Anderlecht.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!