Nicolae Dică, întrebat dacă vrea să demisioneze de la FCSB: Răspunsul tranșant al antrenorului

Nicolae Dică, întrebat dacă vrea să demisioneze de la FCSB: Răspunsul tranșant al antrenorului

Nicolae Dică a fost întrebat dacă se gândește să demisioneze de la FCSB după înfrângerea cu 5-0 din meciul cu Silkeborg.

Dică a precizat că nici nu-i trece prin cap să plece de la FCSB deoarece e mulțumit de parcursul din campionat, unde echipa e pe locul 12.

"Nu m-a bătut gândul să plec. Sunt alături de jucători, am încredere în ei. Am obținut victorii în campionat, suntem pe drumul cel bun. Nu mă bate gândul", a explicat Dică la Pro Arena.

Nicolae Dică a vorbit apoi despre înfrângerea cu 5-0 suferită în meciul cu Silkeborg.

ADVERTISING

Antrenorul celor de la FCSB a dat vina pe lipsa de valoare a jucătorilor, pe care i-a criticat public.

"E greu să dau explicații după un asemenea joc foarte slab, în care am pierdut din nou ca în Danemarca. Așteptăm mai mult de la jucătorii mei, așteptam o reacție, dar din păcate nu am reușit să facem o partidă buna. Și în tur și în retur ne-au marcat la primele situații. Este o umilință ce s-a întâmplat, nu avem nicio scuză și sunt foarte dezamăgit.

S-a văzut că cei care au intrat nu se ridică la nivelul celor care au jucat în campionat. Sunt dezamgit când văd că greșim pase foarte simple sau nu facem o preluare. Am încredere în ei, am arătat că în campionat ne-am redresat. Sper ca acolo să reușim să obținem victorii. Nu trebuie să o luăm ca pe un dezastru. Avem trei zile la dispoziție în care să pregătim meciul cu UTA", a spus Nicolae Dică la Pro Arena.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Amintim că FCSB a fost învinsă cu 5-0 de Silkeborg în grupele Conference League. A fost un nou eșec usturător pentru FCSB în fața danezilor, deși Dică a trimis și titulari.

Formația lui Nicolae Dică făcut un nou meci de coșmar și nu a avut nicio șansă în fața lui Silkeborg.

După acest meci, sunt șanse foarte mari ca Nicolae Dică să plece de la FCSB.

Gruparea roș-albastră este pe ultimul loc în grupă, cu un singur punct în patru etape.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!