Nicolae Dică ia o decizie surprinzătoare după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică ia o decizie surprinzătoare după plecarea de la FCSB

Nicolae Dică a luat o decizie surprinzătoare după ce a plecat de la FCSB.

El a decis să meargă în continuare în Danemarca, la Silkeborg, pentru a lua notițe de la echipa care i-a dat 10-0 în două meciuri din Conference League.

"O să merg la Silkeborg în continuare, chiar dacă am plecat de la FCSB. Au o circulație extraordinară a balonului, cum vezi doar la City și Barcelona", a spus Nicolae Dică la Orange Sport.

Cel care a venit cu ideea că Dică să meargă la Silkeborg să ia notițe a fost Gigi Becali. Nemulțumit după înfrângerile cu danezii, Becali a decis să-l trimită pe Dică în Danemarca să se școlească.

ADVERTISING

Iar danezii au anunțat prin vocea antrenorului Kent Nielson că sunt de acord cu acest lucru.

"Cu siguranță este bine venit, toată lumea este. Sunt foarte deschis ca antrenor și în trecut au mai fost antrenori care au venit să vadă ceea ce facem aici. Recunoașterea din partea altor antrenori este cea mai importantă pentru mine, așa că acceptăm cu drag. Laudele din partea presei și ale fanilor sunt bune, dar când cuvintele vin din partea unui coleg antrenor este ceva special. Mi-a lăsat o impresie foarte bună ceea ce antrenorul român mi-a spus înaintea meciului de la București și le-am transmis asta și jucătorilor în vestiar", a spus Kent Nielsen, cel care are peste 500 de meciuri pe banca lui Silkeborg.

ADVERTISING

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!