Napoli face doar egal cu Salernitana și sărbătoarea primului titlu după 33 de ani se amână

Napoli face doar egal cu Salernitana și sărbătoarea primului titlu după 33 de ani se amână

Napoli a scăpat astăzi printre degete un titlu ca și făcut, însă cel mai probabil sărbătoarea de pe Vezuviu doar se amână pentru joia viitoare, la meciul cu Udinese.

Gruparea napoletană avea nevoie doar de o victorie în meciul cu Salernitana, după ce Lazio pierduse în deplasarea de pe Meazza, în meciul cu Inter, scor 1-3. Părea o misiune facilă, mai ales că vorbeam de o formație oaspete aflată în lupta pentru retrogradare, pe locurile 14-15.

Golul gazdelor a venit însă târziu, minutul 62, prin Olivera, pasă Raspadori, iar atmosfera de pe Stadio Diego Armando Maradona devenea irespirabilă. Putea veni primul titlu după 33 de ani, al treilea doar din panoplia alb-albastră.

Dar oaspeții din Salerno nu au fost de acord, au egalat prin Boulaye Dia în minutul 84, și chiar dacă rămâneau în inferioritate numerică în minutul 92, după roșul primit de Sousa, au rezistat eroic.

ADVERTISING

Se amână așadar sărbătoarea titlului, care poate veni joi în partida de la Udinese.

Peste 50.000 de fani au venit să vadă meciul pe viu, iar la ora partidei orașul Neapole era pustiu, toată lumea așteptând apoi sărbătoarea și petrecerea de vis de după partidă. Una care nu a mai venit, cel puțin nu azi.


Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!