Naomi Osaka merge la US Open

Naomi Osaka merge la US Open

Naomi Osaka va evolua luna viitoare la US Open, au anunţat joi reprezentanţii câştigătoarei ediţiei 2018 a turneului de Mare Şlem de la New York, citaţi de Reuters.

Anterior, în mass-media au apărut informaţii conform cărora Osaka nu s-a înregistrat pentru Openul Statelor Unite şi a decis să nu participe la evenimentul care va debuta pe 31 august, care se va desfăşura în baza unui protocol sanitar strict, din cauza pandemiei de coronavirus.

Însă, echipa managerială a campioana nipone a contrazis, prin intermediul unui email transmis agenţiei britanice presă, informaţiile respective, precizând că Osaka va participa la Grand Slam-ul de la Flushing Meadows.

ADVERTISING

Jucătoarea japoneză va lua parte, de asemenea, şi la turneul Western and Southern Open, care se desfăşoară în mod normal la Cincinnati, însă anul acesta va avea loc la New York, urmând să debuteze la jumătatea lunii august.

Vestea participării japonezei Osaka la US Open a venit la scurt timp după ce australianca Ashleigh Barty, numărul unu mondial, şi-a anunţat forfait-ul pentru turneul newyorkez, din cauza temerilor legate de pandemia de coronavirus.

Naomi Osaka, rezidentă în Statele Unite, a disputat ultima sa competiţie oficială la începutul lunii februarie, când a apărat culorile echipei Japoniei în întâlnirea cu Spania din Fed Cup.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇